x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci persoane rănite în urma unui accident produs pe DN 15A

Cinci persoane rănite în urma unui accident produs pe DN 15A

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2024   •   13:00
Cinci persoane rănite în urma unui accident produs pe DN 15A

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, miercuri, pe Drumul Naţional 15A, în apropierea localităţii Teaca din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Accidentul a avut loc între două autoturisme, din care unul s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

La caz au fost direcţionate un echipaj de prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple, două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud şi un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare.

În urma recunoaşterii de la locul accidentului, s-a constatat că în cele două autoturisme se aflau în total şase adulţi şi un copil, toţi conştienţi şi cooperanţi, din care cinci au fost transportaţi la spital.

"După stabilizare, cinci adulţi au fost transportaţi la spital: o victimă cod galben de către echipajul de prim ajutor SMURD, o victimă cod galben de către un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, trei victime cod verde au fost preluate de către autospeciala de transport victime multiple", a precizat ISU Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier. 

×
Subiecte în articol: persoane rănite accident dn 15a