x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ploiești: Traficanți de droguri, prinși în flagrant cu un kilogram de cannabis

Ploiești: Traficanți de droguri, prinși în flagrant cu un kilogram de cannabis

13 Feb 2022   •   17:47
Ploiești: Traficanți de droguri, prinși în flagrant cu un kilogram de cannabis

Cinci tineri au fost prinși în flagrant, în timp ce transportau un kilogram de cannabis, pentru comercializare în Ploiești, județul Prahova.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii DIICOT Ploiești, au prins sâmbătă în flagrant delict trei persoane, care dețineau un kilogram de cannabis, pentru comercializare.

Au fost puse în executare șase mandate de percheziţie domiciliară și cinci mandate de aducere, în municipiul Ploiești.

În urma perchezițiilor, au fost confiscate aproximativ 170 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină, 7 grindere și bunuri folosite la ambalarea și porționarea drogurilor.

De asemenea, au mai fost ridicate și 4 telefoane mobile, precum și 3.150 de lei, 50 de euro și 20 de franci elvețieni.

Astfel, începând cu luna ianuarie, polițiștii au documentat activitatea unei grupări infracționale formată din 5 persoane, ce ar fi fost specializată în traficul de droguri de risc și mare risc, în județului Prahova.

Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză, cu vârstele cuprinse între 22 și 38 de ani, ar fi comercializat cantități de cannabis și cocaină, drogurile fiind destinate către consumatori din municipiul Ploiești.

Persoanele vizate au fost duse la sediul DIICOT Ploiești pentru audieri, iar, după finalizarea audierilor, procurorul de caz a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri