x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliția o dă din nou în bară. Încă un accident rutier produs de un polițist în „misiune”

Poliția o dă din nou în bară. Încă un accident rutier produs de un polițist în „misiune”

de Alice Petrescu    |    19 Ian 2022   •   15:44
Poliția o dă din nou în bară. Încă un accident rutier produs de un polițist în „misiune”

O autospecială a Poliţiei a fost implicată, într-un accident rutier produs, miercuri, într-o intersecţie din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, poliţistul se afla în misiune. În urma accidentului nu au fost victime. Un polițist care circula pe strada Calea lui Traian, din Râmnicu Vâlcea a provocat un accident, miercuri, cu mașina de serviciu. Nu au fost înregistrate victime. 

  „Autospeciala (...) ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către un bărbat de 28 de ani pe strada Calea lui Traian din direcția Nord către Sud”, anunță Poliția Vâlcea.  Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

 Polițiștii rutieri continuă cercetările, urmând să stabilească cu exactitate cauza și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Marti, o mașină a Poliției Locale a fost implicată într-un accident în lanț în Cluj-Napoca

Un accident în lanț a avut loc, marți dimineața, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Impactul s-a produs între o mașină a Poliției Locale, un autobuz, un cap tractor, dar și un autoturism. O persoană a fost rănită, însă fără a fi transportată la spital.

"Intervenţie în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii. Două autospeciale şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au intervenit în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 9.50, iar la faţa locului au găsit o autospecială de la poliţia locală, un autobuz, un autoturism şi un cap tractor avariate, iar ocupanţii erau ieşiţi din acestea", potrivit ISU Cluj.

Copil de 5 ani, lovit de mașina Poliției în Bolintin Vale

Un alt accident a avut loc luni, în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, unde un copil de 5 ani a fost lovit, de mașina Poliției. 

Poliția a anunțat că cel mic era „nesupravegheat, a ieșit în fugă din curte și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”. Din fericirea, acesta nu ar fi pățit nimic.

Incidentul a avut loc în timp ce un polițist din Poliția orașului Bolintin Vale, aflat în serviciu, mergea cu mașina de serviciu pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, un copil de 5 ani „nesupravegheat a ieșit în fugă din curtea casei și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”, transmite IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, cel mic nu a fost rănit, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanță la fața locului.

Un polițist a lovit două minore pe trecerea de pietoni, iar una a murit

Reamintim ca joi, 13 ianuarie, două fetițe, ambele de 11 ani, au fost lovite de o mașina de poliție când traversau pe strada Laminorului din sectorul 1 al Capitalei.  În urma impactului, una dintre ele și-a pierdut viața. Cealaltă a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, starea ei fiind stabilă.
 

 

 

×
Subiecte în articol: politie accident ramnicu valcea