x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Verificări la Poliția Teleorman, după ce autorul unui accident a reușit să fugă de polițiști

Verificări la Poliția Teleorman, după ce autorul unui accident a reușit să fugă de polițiști

de Redacția Jurnalul    |    06 Ian 2024   •   18:00
Verificări la Poliția Teleorman, după ce autorul unui accident a reușit să fugă de polițiști

Sunt verificări la Poliția Teleorman, după ce autorul unui accident, posibil beat, a reușit să fugă de polițiști.

Polițiștii rutieri din Teleorman au fost sesizați, vineri seară, de către un bărbat din Alexandria că, pe fondul unui posibil consum de băuturi alcoolice, un șofer ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Tudor Vladimirescu, avariind două autoturisme.

Împreună cu apelantul, polițiștii au reușit să identifice șoferul în persoana unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din Alexandria, la mică distanță față de locul menționat de către reclamant, acesta aflându-se lângă autoturism.

La vederea echipajului de poliție, bărbatul a fugit, îndreptându-se către blocurile din proximitate, fără a mai fi găsit.

„Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul sustragerii de la prelevarea de mostre biologice de sânge, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, și efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern”, informează IPJ Teleorman.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: control șofer politie