x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Crimă în Ajunul Crăciunului! Un bărbat de 27 de ani din Lipova a fost înjunghiat în fața Gării Arad

Crimă în Ajunul Crăciunului! Un bărbat de 27 de ani din Lipova a fost înjunghiat în fața Gării Arad

de Redacția Jurnalul    |    24 Dec 2023   •   15:20
Crimă în Ajunul Crăciunului! Un bărbat de 27 de ani din Lipova a fost înjunghiat în fața Gării Arad

Un bărbat de 27 de ani a fost înjunghiat pe platoul Gării Arad de un alt bărbat de 56 de ani, într-o altercație. El a fost dus la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Arad transmit că duminică, în jurul orei 11:20, pe platoul din fața Gării CFR Arad, a avut loc o altercație între doi bărbați.

“În ziua de 24 decembrie a.c., în jurul orei 11:20, pe platoul din fața Gării CFR Arad, a avut loc o altercație între doi bărbați. Unul dintre aceștia, un bărbat de 56 de ani, din Bacău, i-ar fi aplicat celuilalt, un bărbat de 27 de ani, din Lipova, mai multe lovituri cu un obiect înțepător, victima fiind transportată la spital, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale“, a transmis IPJ Arad.

Din nefericire, tânărul a decedat la spital. Cercetările se desfășoară de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, într-un dosar penal întocmit pentru omor, cel bănuit de săvârșirea faptei, aflat în custodia poliției, urmând a fi reținut.

 

×
Subiecte în articol: politie injunghiat