x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist a luat la bătaie un bărbat pe un bulevard central din Slatina

Un polițist a luat la bătaie un bărbat pe un bulevard central din Slatina

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2022   •   15:30
Un polițist a luat la bătaie un bărbat pe un bulevard central din Slatina

Un polițist aflat în concediu de odihnă a luat la bătaie un bărbat, pe un bulevard central din Slatina, iar împotriva acestuia a fost declanșată cercetarea disciplinară prin Biroul Control Intern.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, vineri, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat este agresat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina.

Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina a intervenit și din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Morunglav, județul Olt, în timp ce se afla pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în 48 de ani, din orașul Balș, județul Olt.

Oamenii legii au obsevat faptul că una dintre persoanele implicate în eveniment are calitatea de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar în momentul evenimentului se afla în concediu de odihnă, conform graficului.

„În contextul în care instituția nu tolerează astfel de fapte, care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt va dispune declanșarea cercetării disciplinare față de polițist, prin Biroul Control Intern, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse măsurile legale în consecință”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a transmis că se disociază de astfel de comportamente care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: politist bataie bărbat Slatina