x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primar bătăuș: Vasile Delicoti, edilul din Poarta Albă, i-a dat un pumn în burtă unei polițiste

Primar bătăuș: Vasile Delicoti, edilul din Poarta Albă, i-a dat un pumn în burtă unei polițiste

de Andreea Tiron    |    18 Dec 2022   •   20:54
Primar bătăuș: Vasile Delicoti, edilul din Poarta Albă, i-a dat un pumn în burtă unei polițiste
Sursa foto: Facebook Vasile Delicoti

Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă din județul Constanța, este cercetat penal pentru ultraj după ce astăzi i-a dat un pumn în burtă unei polițiste aflate în misiune, scrie Constanta.INFO. Oamenii legii opriseră o mașină condusă de fiul minor al edilului, care, fără permis, se plimba la volan prin localitate.

Probabil, primarul nervos a vrut să-i dea o lecție polițistei care a îndrăznit sa-i oprească fiul și să-i verifice documentele.

Iată ce transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța:

"La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă. 

În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori( Vasile Delicoti, primar Poarta Albă-n.r.), care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului." 

×