x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Românul care a luptat în Ucraina a fost înmormântat la Arad

Românul care a luptat în Ucraina a fost înmormântat la Arad

de Redacția Jurnalul    |    04 Noi 2023   •   21:20
Românul care a luptat în Ucraina a fost înmormântat la Arad
Sursa foto: facebook

Rudolph-Ervin Wittmann, românul care fost voluntar în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei și a murit eroic pe 22 octombrie 2023 în Ucraina, a fost înmormântat, sâmbătă, la Arad.

Potrivit Ambasadei Ucrainei în România, sâmbătă, în orașul Arad, a avut loc înmormântarea cetățeanului român, Rudolph-Ervin Wittmann, care a fost voluntar în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei.

Rudolph-Ervin Wittman a murit eroic în 22 octombrie 2023 în Ucraina, în mâinile invadatorului rus, în timp ce se afla pe câmpul de luptă.

„Astăzi, 4 noiembrie 2023, în orașul Arad, a avut loc înmormântarea cetățeanului român, Rudolph-Ervin Wittmann, care a fost voluntar în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei.

Rudolph a murit eroic în data de 22 octombrie 2023 în Ucraina, în mâinile invadatorului rus, în timp ce efectua o misiune de luptă. Ambasada Ucrainei în România exprimă sincere condoleanțe familiei îndoliate, rudelor, prietenilor și poporului român pentru moartea celui care a fost un fiu, un frate, un prieten de încredere, un om bun și luminos - Rudolph-Ervin Wittmann, care va rămâne pentru totdeauna în memoria noastră.

Lumină lină și veșnică amintire Eroului!”, transmite Ambasada Ucrainei în România, pe Facebook.

×