x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șapte persoane au ajuns la spital, după ce un autoturism s-a lovit de un TIR

Șapte persoane au ajuns la spital, după ce un autoturism s-a lovit de un TIR

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   10:11
Șapte persoane au ajuns la spital, după ce un autoturism s-a lovit de un TIR
Sursa foto: Ilustratie Jurnalul

Un tânăr de 22 de ani, din județul Dolj, care conducea un autoturism cu șapte locuri, pe DN 6, din direcția Orșova către Caransebeș, a intrat în coliziune cu un TIR condus din sens opus de un cetățean bulgar. Trei adulți și patru copii au ajuns la spital.

Luni-noapte, la ora 23.29, pe DN 6, la ieșirea din localitatea Cornea în direcția Caransebeș, s-a produs un accident rutier.

„Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din județul Dolj, conducea un autoturism cu capacitatea de 7 locuri, pe DN 6, la km 406, din direcția Orșova către Caransebeș, pe un drum în aliniament, a întrat în coliziune lateral-stânga cu un ansamblu de vehicule format din cap-tractor și semiremorcă, condus din sens opus de un cetățean bulgar. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 22 de ani și a cinci pasageri din autoturismul condus de acesta, respectiv un tânăr de 21 de ani, o tânără de 18 ani, o femeie de 34 de ani și două minore de 7 și 15 ani, toți din județul Dolj. Cele șase persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale”, menționează IPJ Caraș Severin.

ISU Caraș Severin transmite că, urma accidentului au rezultat opt victime, dintre care patru copii. Șapte persoane, trei adulți și patru copii, au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident tir spital