x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Satu-Mare: Anchetă la un ștrand unde a fost găsită o fetiță inconștientă

Satu-Mare: Anchetă la un ștrand unde a fost găsită o fetiță inconștientă

10 Aug 2017   •   14:20
Satu-Mare: Anchetă la un ștrand unde a fost găsită o fetiță inconștientă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare a demarat o anchetă la ştrandul din municipiul Satu Mare după ce o fetiţă a fost găsită inconştientă într-un bazin cu apă şi resuscitată de unul dintre angajaţii firmei care administrează zona de agrement, informează buletinul de presă al instituţiei, transmis joi AGERPRES.

"Poliţia Judeţeană sătmăreană a fost sesizată de către Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare despre faptul că la această unitate a fost adusă de ambulanţă o minoră de 7 ani, găsită în apă în stare de inconştienţă, într-un bazin al unei zone de agrement din Satu Mare şi care a fost salvată prin acordarea primului ajutor de unul dintre angajaţii societăţii. Sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii judiciarişti şi criminalişti au demarat cercetările pentru a stabili întregul complex de împrejurări care a favorizat producerea evenimentului, în cadrul dosarului penal întocmit în cauză pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", precizează sursa citată.

Fetiţa a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare pentru investigaţii. Ea a fost resuscitată de asistentul medical al ştrandului şi predată ulterior echipajului de ambulanţă. Starea ei este stabilă.

×
Subiecte în articol: fetita inconstienta ştrand