x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal în Craiova. Două persoane au ajuns la spital

Scandal în Craiova. Două persoane au ajuns la spital

14 Feb 2022   •   07:57
Scandal în Craiova. Două persoane au ajuns la spital

Un scandal a izbucnit duminică seara între 7 bărbați din Craiova. Doi dintre ei au ajuns la spital, iar restul au fost duși la poliție pentru audieri.

Polițiștii din Craiova au fost sesizați duminică seara prin apel la 112 cu privire la faptul că pe strada Bârsești are loc un scandal între mai multe persoane.

La fața locului, echipajele de poliție au stabilit că între 4 bărbați, pe de o parte, și alți trei, pe de altă parte, toți din Craiova, ar fi izbucnit un conflict.

De asemenea, în timpul conflictului, un autoturism a fost distrus. Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru audieri.

Mai multe forțe de intervenție au fost dirijate la fața locului după ce persoanele care au sunat la 112 au susținut că s-au tras și focuri de armă. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că informația nu se confirma.

Cele doua persoane transportate la spital sunt conștiente și cooperante. Conform polițiștilor, minorul  de 16 ani a suferit o plagă superficială, în zona spatelui, produsă de un cuțit, iar tânărul de 29 de ani are o leziune în zona capului, prin lovire cu o bâtă. Cei doi sunt în afara oricărui pericol.

Din primele cercetări s-a stabilit că între un grup de patru bărbati și un alt grup de trei bărbați, toți din Craiova, ar fi izbucnit un conflict, iar între cele două grupuri exista o rivalitate mai veche.

Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și duse la sediul poliției pentru audieri.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scandal