x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal în Vaslui după un show erotic cu stripperi şi public minor

Scandal în Vaslui după un show erotic cu stripperi şi public minor

08 Mar 2017   •   14:18
Scandal în Vaslui după un show erotic cu stripperi şi public minor

Scandal în Vaslui după un show erotic desfăsurat într-un club în timpul unei petreceri la care au participat şi mai multe minore.

Spectacolul erotic a avut loc în Cuba Club din Vaslui, sâmbătă seară iar scandalul a izbucnit după ce fotograful locantei a publicat imaginile dezmăţului pe pagina de Facebook a clubului.

Stripperii, pe lângă dansurile obişnuite, au mers mult mai departe şi s-au dezbrăcat total invitând pe scenă femeile din public, printre care s-ar fi aflat şi câteva eleve de liceu.

Administratorul clubului a precizat cã va lua mãsuri: ” Fotograful a pus pozele pe pagina de Facebook a clubului fãrã sã îmi spunã. Voi lua mãsuri. În primul rând mã voi despãrti de el, iar de acum înainte le voi posta eu personal. În al doilea rând, voi avea foarte multã grijã de acum înainte si, dacã va fi nevoie, la astfel de evenimente se va intra doar pe bazã de buletin. Nu vreau sã creez probleme fetelor care vin aici. Chiar nu a fost asta intentia mea. Am vrut doar sã fac o petrecere în cinstea femeilor, nu a copiilor”.

×