x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal uriaș în Vaslui, aplanat de polițiști cu focuri de armă 

Scandal uriaș în Vaslui, aplanat de polițiști cu focuri de armă 

de Redacția Jurnalul    |    22 Aug 2023   •   12:45
Scandal uriaș în Vaslui, aplanat de polițiști cu focuri de armă 

Un scandal uriaș care a izbucnit luni într-o localitate din județul Vaslui a fost aplanat de polițiști cu focuri de armă. Ulterior, 11 bărbați au fost reținuți.

Potrivit IPJ Vaslui, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul colegilor lor din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut 11 bărbați, din orașul Murgeni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniştii publice, lovire sau alte violenţe și distrugere.

„Luni, la ora 15.51, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, în localitatea Simila, comuna Zorleni, județul Vaslui, are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane. În urma conflictului, au fost rănite ușor, două persoane. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii şi liniştii publice. Pe durata intervenției polițiștilor au fost efectuate, în plan vertical, mai multe focuri de avertisment”, a anunțat IPJ.

Bărbații reținuți au vârste cuprinse între 20 și 49 de ani. Marți ei vor fi duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Pentru prevenirea apariției unor evenimente care pot tulbura ordinea și liniștea publică, în localitatea Simila au fost instituite zone speciale de siguranță publică, pentru o perioadă de 15 zile. În cadrul zonelor speciale, ordinea și liniștea publică sunt menținute de către polițiști și jandarmi, a precizat IPJ Vaslui.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scandal politie