x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Secția Cardiologie a Spitalului Județean Focșani a fost închisă. O asistentă infectată cu coronavirus

Secția Cardiologie a Spitalului Județean Focșani a fost închisă. O asistentă infectată cu coronavirus

11 Apr 2020   •   19:25
Secția Cardiologie a Spitalului Județean Focșani a fost închisă. O asistentă infectată cu coronavirus

Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani a fost închisă pentru igienizare, după ce o asistentă a fost confirmată pozitiv cu virusul COVID-19, informează prefectul judeţului Vrancea, Gheorghiţă Berbece.

Unii dintre pacienţi vor fi duşi la spitalul Adjud, alţii vor fi externaţi şi izolaţi la domiciliu.

Ancheta epidemiologică relevă faptul că virusul ar fi fost adus în spital de un pacient, om al străzii, care apoi a prezentat simptome, fapt pentru care a fost testat. Rezultatul a fost pozitiv, iar bărbatul a fost transferat la Spitalul din Adjud.

În secţia de Cardiologie a SJU Focşani erau internaţi, astăzi, şase pacienţi.

Și Secţia de Nefrologie a SJU Focşani a fost închisă, zilele trecute, după ce două cadre medicale au fost testate pozitiv. Opt cadre medicale din acest spital sunt  confirmate ca fiind infectate. Ieri, și managerul unității medicale, Constanin Mândrilă, a fost confirmat pozitiv , acesta fiind în izolare la domiciliu.

La nivelul judeţului Vrancea au fost raportate 116 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2.

Prefectul Gheorghiţă Berbece şi PNL Vrancea au solicitat, în această săptămână, preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani de către armată.

×
Subiecte în articol: focşani coronavirus cardiologie