x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Slatina - Bărbat arestat după ce şi-a violat fiica minoră

Slatina - Bărbat arestat după ce şi-a violat fiica minoră

05 Dec 2016   •   17:59
Slatina - Bărbat arestat după ce şi-a violat fiica minoră

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru viol asupra fiicei sale în vârstă de 11 ani, au anunţat, luni, procurorii Parchetului de Pe lângă Judecătoria Slatina, care au menţionat că bărbatul şi-ar fi abuzat fiica timp de aproape un an. 

Procurorii au reţinut, în baza probelor, că minora ar fi fost constrânsă de tatăl ei la relaţii sexuale în perioada decembrie 2015-noiembrie 2016. 

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina supraveghează desfăşurarea urmăririi penale într-un dosar penal în care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul B. V. pentru săvârşirea infracţiunii de viol (...). În cuprinsul ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale, pe baza aprecierii probelor, s-a reţinut următoarea situaţie de fapt, pe scurt: În perioada decembrie 2015- noiembrie 2016, inculpatul B. V a întreţinut în repetate rânduri raporturi sexuale normale, săvârşite prin constrângere, cu fiica sa minoră B.D.M, în vârstă de 11 ani, profitând de incapacitatea acesteia de a-şi exprima voinţa", se arată în comunicatul Parchetului. 

Judecătoria Slatina a dispus, pe 4 decembrie, arestarea preventivă a bărbatului inculpat pentru viol. 

Un caz similar a fost înregistrat în judeţul Olt şi în luna noiembrie, când un bărbat din Slatina a fost arestat preventiv după ce a violat-o în mai multe rânduri pe fiica sa minoră în vârstă de 11 luni. AGERPRES

×