x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer băut a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz, apoi s-a răsturnat

Un șofer băut a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz, apoi s-a răsturnat

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2024   •   11:05
Un șofer băut a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz, apoi s-a răsturnat

Un șofer băut, în vârstă de 34 de ani, din Arad, a intrat joi dimineață cu mașina într-o țeavă de gaz, apoi s-a răsturnat. El a primit amendă în valoare de 1.485 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 08:30, un bărbat de 34 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe str. Cetății, spre Teatru, în zona ștrandului “Neptun”, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu o țeavă de gaz, pe care a avariat-o, după care s-a răsturnat”, anunță IPJ Arad.

Polițiștii menționează că, în urma impactului, nu au rezultat victime, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,31 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

„Testarea cu aparatul din dotare nu a indicat prezența de substanțe interzise în organism. Cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile”, arată IPJ Arad.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer baut teava gaz