x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer băut a plonjat cu maşina în albia unui râu din Scornicești

Un șofer băut a plonjat cu maşina în albia unui râu din Scornicești

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2024   •   13:00
Un șofer băut a plonjat cu maşina în albia unui râu din Scornicești

Un șofer beat a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în albia unui râu din Scornicești. El și un pasager au fost transportați la spital.

Accidentul a avut loc joi dimineață. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul Muncii, din orașul Scornicești, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un șofer de 43 de ani, din orașul Scornicești, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un pod, derapând apoi în albia râului Plapcea.

În urma impactului, șoferul și un pasager au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, au mai stabilit polițiștii.

Ei au întocmit un dosar penal „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: șofer scornicesti accident rau