x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suceava - 12 ani de închisoare pentru criminalul care a ucis un copil

Suceava - 12 ani de închisoare pentru criminalul care a ucis un copil

09 Mar 2017   •   13:59
Suceava - 12 ani de închisoare pentru criminalul care a ucis un copil

Narcis Marian Covaci, de 18 ani, din Capu Codrului – Păltinoasa, a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor. Acesta a fost trimis în judecată după ce a omorât un băiat de 12 ani care nu a vrut să bea cu el. Criminalul l-a bătut crunt pe copil, l-a lovit cu o piatră în cap, iar apoi l-a sugrumat cu un șiret de la pantofi. Când și-a dat seama că băiatul a murit, Covaci  a ascuns cadavrul în niște arbuști

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe inculpatul Narcis Marian Covaci la 12 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Acesta trebuie să achite 7.100 de lei daune materiale, 100.000 de lei daune morale și 12.800 de lei cheltuieli de judecată. Decizia magistraților suce­veni nu este definitivă, ea poate fi atacată prin apel în termen de 10 zile de la comunicare.

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Narcis Marian Covaci, de 18 ani, din Capu Codrului – Păltinoasa, cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracțiunii de omor.

Citeşte tot articolul AICI.

×