x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr din Drăgăşani, reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut fosta iubită pe stradă

Tânăr din Drăgăşani, reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut fosta iubită pe stradă

07 Aug 2019   •   16:48
Tânăr din Drăgăşani, reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut fosta iubită pe stradă

Un tânăr de 26 de ani din Drăgăşani a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi agresat fosta concubină pe stradă, el fiind bănuit şi că ar fi incendiat maşina tatălui acesteia, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Potrivit sursei citate, tânăra în vârstă de 18 ani ar fi fost lovită şi târâtă de bărbat pe o distanţă de 50 de metri în faţa unui local din municipiul Drăgăşani, în scandalul iscat fiind implicaţi şi tatăl, dar şi bunicul fetei.

"În seara zilei de 4 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un scandal ce are loc pe raza municipiului Drăgăşani. Ajunşi la faţa locului au constat că o tânără de 18 ani, în timp ce se afla în faţa unui bar, ar fi fost lovită, trasă de păr şi târâtă pe o distanţă de aproximativ 50 de metri până la o stradă adiacentă de un tânăr de 26 de ani, din Drăgăşani, cu care avusese o relaţie de concubinaj. Văzând cele întâmplate tatăl şi bunicul acesteia au intervenit, iscându-se un scandal între aceştia. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aplanat imediat conflictul şi au identificat toate persoanele implicate", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea. 

Aceştia au menţionat că, în urma conflictului, tânăra, bunicul ei, dar şi fostul iubit au fost răniţi, toţi fiind transportaţi la spitalul din localitate pentru îngrijiri medicale, însă a doua zi, după externare, tânărul ar fi dat foc autoturismului tatălui fostei concubine.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti marţi, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi distrugere, el urmând să fie prezentat miercuri instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: dragasani