x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânărul mort în accidentul din Suceava nu avea permis, iar motocicleta nu era înmatriculată

Tânărul mort în accidentul din Suceava nu avea permis, iar motocicleta nu era înmatriculată

de Redacția Jurnalul    |    01 Oct 2023   •   14:00
Tânărul mort în accidentul din Suceava nu avea permis, iar motocicleta nu era înmatriculată

Tânărul de 18 ani care a murit sâmbătă seara în accidentul produs în Dumbrăveni, județul Suceava, nu avea permis, iar motocicleta cu care se deplasa nu era înmatriculată, arată IPJ Suceava.

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă seara, la ora 22.10, cu privire la producerea unui accident pe DN 29.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un tânăr în vârstă de 18 de ani, din județul Botoșani, în timp ce se conducea motocicleta pe DN 29, transportând o pasageră în vârstă de 17 ani, a pierdut controlul asupra direcței de mers într-o curbă la dreapta, părăsind suprafața carosabilă.

În urma evenimentului, motocicleta a rulat pe terenul agricol din apropierea drumului național, cei doi fiind ulterior proiectați într-un lan de porumb.

Accidentul s-a soldat cu moartea conducătorului motocicletei, tânărul de 18 ani, și rănirea gravă a pasagerei, care a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

În urma verificărilor efectuate în evidențele bazelor de date s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani nu deținea un permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată și figura cu ITP expirat și cu lipsă poliță RCA.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar motocicleta