x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Timiș - Un bărbat a murit strivit de un autobuz

Timiș - Un bărbat a murit strivit de un autobuz

10 Oct 2016   •   23:50
Timiș - Un bărbat a murit strivit de un autobuz

Un accident de muncă mortal a avut loc luni seara, într-o localitate din judeţul Timiş, unde un bărbat a fost strivit de autobuzul pe care încerca să-l repare, la locul intervenţiei fiind trimis şi un elicopter SMURD.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Cheglevici din județul Timiș. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Banat", bărbatul încerca să repare un autobuz pe care îl ridicase cu ajutorul unui cric însă care a cedat iar omul a fost strivit de vehicul.

"Inspectoratul pentru Situații de Urgență 'BANAT' al județului Timiș a fost solicitat pentru a interveni în ajutorul unei persoane încarcerate sub un autobuz, în localitatea Cheglevici. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă și modul de descarcerare, elicopterul SMURD, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ, 1 ofițer și opt subofițeri. Deși victima a fost extrasă în cel mai scurt timp posibil, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa. Este vorba despre o persoană de sex masculin, care executa lucrări de reparație sub autobuz, în momentul în care a fost strivit sub greutatea acestuia", transmite ISU "Banat".

Sursa: telegrafulonline.ro

×