x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tractoare estimate la peste 300.000 de euro, căutate de autorităţile italiene, descoperite la Nădlac

Tractoare estimate la peste 300.000 de euro, căutate de autorităţile italiene, descoperite la Nădlac

27 Oct 2022   •   11:40
Tractoare estimate la peste 300.000 de euro, căutate de autorităţile italiene, descoperite la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din Nădlac au găsit într-un TIR în care ar fi trebuit să se afle colete cu stofă două tractoare estimate la peste 310.000 de euro. Tractoarele erau căutate de către autorităţile din Italia.

Astfel, miercuri seara, polițiștii de frontieră din Nădlac, alături de polițiști din Biroul de Poliție Autostrada A1 Deva – Arad, au identificat într-o parcare de automarfare situată pe DN 7, în zona adiacentă punctului de trecere, un automarfar înmatriculat în România, condus de un cetățean român.

Șoferului i-au fost solicitate documentele de însoțire a mărfii, conform cărora automarfarul era încărcat cu mai multe colete de stofă.

În urma verificării semiremorcii, s-a constatat că înăuntru se aflau două tractoare marca John Deere.

Tractoarele figurau ca „bunuri căutate pentru confiscare“, alertă fiind introdusă de către autorităţile din Italia chiar în ziua în care au fost descoperite.

Tractoarele, estimate la o valoare de peste 310.000 de euro, au fost confiscate, iar poliţiştii fac cercetări pentru tăinuire.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tractoare furate