x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tradiționalul Târg de Crăciun de la Sibiu a fost anulat. Luminile de sărbători, aprinse fără festivități

Tradiționalul Târg de Crăciun de la Sibiu a fost anulat. Luminile de sărbători, aprinse fără festivități

03 Dec 2020   •   12:04
Tradiționalul Târg de Crăciun de la Sibiu a fost anulat. Luminile de sărbători, aprinse fără festivități
Sursa foto: Hepta

Luminile de sărbători din centrul orașului Sibiu au fost aprinse fără festivități din cauza epidemiei de Covid 19. De asemenea, tradiționalul Târg de Crăciun din Piața Mare a fost anulat, scrie Mediafax

Reprezentanții Primăriei Sibiu au pornit iluminatul festiv fără să organizeze festivități din cauza epidemiei de Covid 19. Nici tradiționalul Târg de Crăciun nu se deschide anul acesta.

„Luminile de sărbători s-au aprins în centrul orașului. Anul acesta s-au aprins mai mult ca semn de speranță: să fim cu toții sănătoși și să ne vedem la anul cu bine, așa cum ne-am obișnuit: cu forfota sărbătorilor minunate în Sibiu, cu Târgul de Crăciun plin cu bunătăți și bucuria momentelor petrecute împreună”, este mesajul Primăriei Sibiu.

Târgul de Crăciun din Sibiu este comparat cu târgul de la Viena pentru amploarea și atmosfera creată.

„În orice alt an, am fi trăit momentul aprinderii iluminatului festiv din Piața Mare împreună, la Târgul de Crăciun Sibiu. Dar cum anul ăsta e atât de ciudat, deocamdată ne bucurăm de luminițele de Crăciun și de cât de frumos e centrul orașului, doar din poze”, a scris pe Facebook organizatorul evenimentului.

În fiecare an, Târgul de Crăciun din Piața Mare a Sibiului, este vizitat de mii de turiști și localnici.

 

×
Subiecte în articol: targ de craciun sibiu anulat