x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic feroviar oprit între stațiile Lunca Bradului și Răstolița, pentru îndepărtarea unui copac căzut

Trafic feroviar oprit între stațiile Lunca Bradului și Răstolița, pentru îndepărtarea unui copac căzut

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   21:52
Trafic feroviar oprit între stațiile Lunca Bradului și Răstolița, pentru îndepărtarea unui copac căzut
Sursa foto: captura video

Traficul feroviar este oprit, joi seara, între stațiile Lunca Bradului și Răstolița. Se intervine cu o drezină pantograf pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe firul de contact, anunță Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.

Angajații Regionalei CF Brașov intervin cu drezina pantograf și cu personal de specialitate pentru tăierea și îndepărtarea unui copac ars, prăbușit pe calea ferată, între stațiile Lunca Bradului și Răstolița (linie simplă), la km 215+500, intervenție urmată de lucrări pentru înlocuirea firului de contact, topit de arborele ars.

Până la finalizarea tuturor operațiunilor și retragerea drezinei pantograf, trenul de călători IR 1645 (București Nord – Târgu Mureș) este oprit temporar, de la ora 19.50, în linie curentă, iar trenul privat 10734 staționează în Răstolița.

În cazul în care intervențiile necesită o durată mai mare de acționare în zonă, se va lua măsura dublării celor 2 trenuri cu locomotivă Diesel pe intervalul respectiv, lucrările urmând a fi reluate într-o pauză de circulație, după ora 23.00.

 

 

 

×
Subiecte în articol: trafic feroviar probleme