x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic intens pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Nistorești și Comarnic și în Bușteni

Trafic intens pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Nistorești și Comarnic și în Bușteni

25 Mar 2022   •   14:16
Trafic intens pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Nistorești și Comarnic și în Bușteni

Aglomerație pe Valea Prahovei pe sensul către Brașov. Se circulă în coloană între Nistorești și Comarnic și în stațiunea Bușteni, însă valori mari de trafic sunt așteptate în orele următoare și în celelalte zone.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, vineri după-amiază, se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Ploiești-Brașov.

S-au format coloane de mașini între Nistorești și Comarnic, precum și în stațiunea Bușteni, pe sensul de mers către Brașov.

Valorile de trafic vor crește în orele următoare și în celelalte zone.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu mare atenție, asigurându-se temeinic înainte de fiecare manevră pe care o efectuează la volan, să dea dovadă de respect față de ceilalți participanți la trafic care așteaptă și să nu efectueze depășiri ale coloanelor formate. Luați în considerare și folosirea rutei alternative de pe DN 1A: Ploiești - Vălenii de Munte - Cheia - Brașov”, transmite Centrul Infotrafic.

 

×