x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Caraș-Severin. Fostul primar al orașului Bocșa s-a împușcat în cap

Tragedie în Caraș-Severin. Fostul primar al orașului Bocșa s-a împușcat în cap

23 Apr 2021   •   11:32
Tragedie în Caraș-Severin. Fostul primar al orașului Bocșa s-a împușcat în cap

Fostul primar al oraşului Bocşa, Emanuel Dănilă a fost găsit în locuinţa sa, împuşcat în cap. Soţia sa a anunţat poliţia. Bărbatul avea 57 de ani. 
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit o armă de vânătoare şi au stabilit că aesta prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului. Decesul a fost confirmat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, a informat IPJ Caraş-Severin. 

"În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin se află la faţa locului în vederea efectuării cercetării şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deţinută legal de bărbatul în cauză", arată instituția.

Corpul bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Foștii colegi din cadrul PNL Caraş-Severin cred că gestul victimei a fost provocat de o depresie post-COVID.
"Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocşa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voinţa lui. Este un gest tragic şi disperat, într-o lună a durerii şi a patimilor, generat de o depresie post-COVID, din cauza căreia a şi demisionat din funcţia de primar. Era un om bun şi harnic, un coleg sincer şi devotat, un spirit liber şi un rebel frumos. Condoleanţe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraş-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!", arată Marcel Vela, pe pagina de Facebook a PNL Caraş-Severin.

Emanuel Dănilă a fost ales primar al oraşului Bocşa în septembrie 2020, dar a demisionat din funcţie în martie 2021, din motive personale, legate de sănătatea acestuia.

×
Subiecte în articol: emanuel danila bocsa primar sinucidere