x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Vinerea Patimilor. Un şofer a ars de viu, după ce s-a izbit cu mașina de copac

Tragedie în Vinerea Patimilor. Un şofer a ars de viu, după ce s-a izbit cu mașina de copac

26 Apr 2019   •   09:48
Tragedie în Vinerea Patimilor. Un şofer a ars de viu, după ce s-a izbit cu mașina de copac
Sursa foto: Colaj Facebook

Un tânăr de 23 de ani din judeţul Botoşani a murit carbonizat, după ce maşina pe care acesta o conducea a lovit un copac şi apoi a luat foc, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, Teodor Orhei.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional DN 29 D, pe raza localităţii Truşeşti, cauza producerii acestuia fiind încă necunoscută.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu, susţine că, în momentul intervenţiei pompierilor, maşina ardea în întregime, iar şoferul era deja carbonizat.

"La sosirea forţelor de intervenţie, autoturismul care era izbit într-un copac, arde în întregime. În interior, conducătorul auto era decedat, carbonizat", a afirmat Lupu.

 

Momentele dramatice au fost filmate de un alt şofer, care a transmis live pe Facebook nenorocirea. Din păcate, acesta nu a putut face nimic pentru bărbatul aflat în Opel.

 

"Accident băi, arde lumea in maşină, aici. Ia uite ce-i aici fraţilor... mi-e frică că explodează. Nu pot să scot că a luat foc. Nu pot să scot pe nimeni. Am sunat la 112. Ia uite ce e aici, maşinile trec, nici nu opresc", se aude şoferul care filmează tragedia.

 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Până la sosirea pompierilor la faţa locului au trecut minute bune.

"Salvarea, pompierii, nu ştiu ce e ... dar pompierii nu vin? Uitaţi-vă ce e aici, fraţilor! Dacă veneau pompierii în 10 minute, îl scotea de acolo. ... au ars oamenii în maşină!!", spune revoltat bărbatul.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii de la Garda de Intervenţie Truseşti au găsit maşina în flăcări şi şoferul acesteia carbonizat în interior. 

Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească identitatea victimei şi împrejurările în care s-a produs tragedia.

×
Subiecte în articol: accident