x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie: Incendiu stins de pompierii buzoieni, după o intervenție de 17 ore! Trei case au ars

Tragedie: Incendiu stins de pompierii buzoieni, după o intervenție de 17 ore! Trei case au ars

18 Oct 2022   •   10:38
Tragedie: Incendiu stins de pompierii buzoieni, după o intervenție de 17 ore! Trei case au ars

Pompierii buzoieni au reușit să stingă incendiul din comuna Siriu, după o intervenție care a ținut 17 ore. Trei case au ars în timpul evenimentului provocat de un scurt circuit.

Incendiul de proporții a izbucnit luni și a fost stins marți dimineață. Inițial, flăcările au cuprins o casă, apoi acestea s-au extins la imobilele din jur.

„După 17 ore de muncă continuă a pompierilor buzoieni, incendiul ce a afectat mai multe locuințe de pe raza comunei Siriu a fost lichidat astăzi, în jurul orei 8, fără alte probleme pe parcursul interveniției.La finalul misiunii, în urma cercetărilor efectuate la fața locului a fost stabilit că incendiul a afectat trei clădiri pe o suprafață de aproximativ 600 mp, în care locuiau 5 familii”, au anunțat reprezentanții ISU Buzău.

Probabil, incendiul a fost provocat de un scurt-circuit la instalația locuinței. De aceea, pompierii le recomandă cetățenilor să nu suprasolicite sistemele electrice cu mijloace de încălzire, să nu lase nesupravegheate aparatele termice și să întrețină coșurile de fum.

Statisticile pompierilor arată că în anotimpul rece numărul incendiilor la locuințe crește cu aproximativ 20%.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu