x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie: Șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost loviți pe trecerea de pietoni! Șoferul era băut

Tragedie: Șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost loviți pe trecerea de pietoni! Șoferul era băut

de Andreea Tiron    |    21 Dec 2022   •   23:41
Tragedie: Șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost loviți pe trecerea de pietoni! Șoferul era băut
Sursa foto: HD365 TV

Șase copii au fost loviți de o mașină pe o trecere de pietoni din Petroșani. Șoferul de 19 ani era băut și a fugit de la locul accidentului. A fost identificat de polițiști și reținut.

UPDATE: Șoferul care a lovit șase copii pe o trecere de pietoni din Petroșani avea o alcoolemie de 0,81 la mie în aerul expirat și a fost reținut de polițiști când a fost găsit.

Potrivit Poliției Hunedoara, șoferul în vârstă de 19 ani care a produs accidentul pe trecerea de pietoni din Petroșani avea o alcoolemie de 0,81 la mie în aerul expirat. El a fost audiat și apoi reținut, transmite joi dimineața Poliția Hunedoara.

Dintre cele șase victime, trei au fost transportate la Timișoara, iar trei victime au rămas la spitalul din Petroșani.

Accidentul s-a petrecut miercuri seara, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani. Toți cei șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost răniți.

Știre inițială:

ISU Hunedoara a anunțat că "În urmă cu puțin timp, la Petroșani, 6 copii au fost răniți de un autoturism, pe o trecere de pietoni.

Au fost alocate de urgență trei ambulante SMURD și trei ale SAJ. Din primele informații primite rezultă că până în momentul de față, 3 copii au fost transportați de către SAJ Hunedoara la Spitalul Municipal Petroșani și unul de către echipajul SMURD. Pentru un copil de aproximativ 11 ani, paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului, iar un alt copil a fost transportat la spital de către familie"

Șoferul a părăsit locul producerii accidentului, dar a fost găsit de polițiști în scurt timp.

„Astăzi , în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroșani, un conducător auto a accidentat șase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei.

La scurt timp, în urma declanșării activatilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzănești, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier. Acesta va fi condus la sediul Poliției, pentru cercetări și i se vor recoltata probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

3 dintre tinerii răniți au fost transportați cu ambulanța la UPU Petroșani, iar ceilalți trei au fost duși la UPU Petroșani de către părinții acestora, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au anunțat reprezentanții IPJ Hunedoara.

 

accident Petrosani

×