x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Transbordare auto pe relația Drobeta Turnu Severin - Prunișor după deraierea a trei vagoane de marfă

Transbordare auto pe relația Drobeta Turnu Severin - Prunișor după deraierea a trei vagoane de marfă

24 Noi 2021   •   11:50
Transbordare auto pe relația Drobeta Turnu Severin - Prunișor după deraierea a trei vagoane de marfă

Circulația feroviară în stația CF Balota este închisă la această oră, din cauza deraierii, la intrarea în stație, a trei vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului CERFERSPED, anunță Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Trenul de marfă are în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne și circula în relația Curtici - Sfântu Gheorghe. Deraierea celor trei vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei.

Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la fața locului, va lua toate măsurile care se impun în astfel de situații, pentru intervenția cu utilaje necesare repunerii pe șină a vagoanelor și eliberarea gabaritului, în vederea reluării traficului feroviar în stația Balota.

Pentru menținerea continuității transportului feroviar de călători în sudul țării, SRCF Craiova va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relația Drobeta Turnu Severin - Prunișor, până la finalizarea intervențiilor din stația CF Balota.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: deraiere