x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei frați internați într-un centru de primire minori în regim de urgență - dispăruți

Trei frați internați într-un centru de primire minori în regim de urgență - dispăruți

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2024   •   13:00
Trei frați internați într-un centru de primire minori în regim de urgență - dispăruți

Trei frați cu vârste de 11, 13 și 15 ani, internați într-un centru de primire minori în regim de urgență din Miercurea Ciuc, județul Covasna, ca urmare a neglijenței părinților, au plecat din centru și au fost dați dispăruți. Ei au fost găsiți în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Potrivit Poliției Covasna, vineir, în jurul orei 18:10, s-a constatat că cei trei copii au plecat din centrul de primire în regim de urgență din Sfântu Gheorghe.

Personalul centrului a sesizat imediat organele competente privind plecarea celor trei frați cu vârste de 15, 13, respectiv 11 ani.

Aceștia fuseseră internați în centru, în cursul zilei de vineri, până la clarificarea unei situații de pericol pentru ei, ca urmare a posibilei neglijențe a părinților.

„Ca urmare a eforturilor susținute de căutare și a investigațiilor desfășurate de polițiști, minorii au fost depistați în cursul nopții, în localitatea Petriceni. Cei trei au fost ulterior încredințați cadrelor centrului, fiind în afara oricărui pericol”, transmite, sâmbătă, Poliția Covasna.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×