x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trei răniţi, printre care un copil de 2 ani, în urma coliziunii între un autoturism şi un autotren pe DN 1

Trei răniţi, printre care un copil de 2 ani, în urma coliziunii între un autoturism şi un autotren pe DN 1

20 Dec 2018   •   15:34
Trei răniţi, printre care un copil de 2 ani, în urma coliziunii între un autoturism şi un autotren pe DN 1

Trei persoane au fost rănite, printre care o minoră în vârstă de 2 ani, după ce autoturismul în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren, accident rutier petrecut joi, pe DN 1, în localitatea Oşorhei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar Alina Dinu, a declarat că, în timp ce conducea conducea un autoturism pe ruta Aleşd - Oradea, o femeie de 36 de ani, din localitatea bihoreană Lugaşu de Jos, pe fondul neatenţiei la volan a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autotractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 39 de ani, din Paleu, judeţul Bihor.

"În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului, un bărbat de 35 de ani, din Oradea, şi o minoră de 2 ani şi 4 luni, din Lugaşu de Jos, judeţul Bihor, pasageri în autoturism, au suferit leziuni uşoare", a spus Dinu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Crişana", maior Camelia Roşca, a menţionat că în autoturism se aflau doi adulţi şi trei copii, cărora li s-a acordat primul ajutor necesar de către echipajele medicale mobilizate la faţa locului.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Circulaţia rutieră a fost blocată timp de aproape o oră, pe ambele sensuri de mers, în zona producerii coliziunii auto . AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident dn1