x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tudy Ionescu: Bucureştiul este un oraş deficitar la capitolul "pet friendly"

Tudy Ionescu: Bucureştiul este un oraş deficitar la capitolul "pet friendly"

07 Iul 2016   •   17:24
Tudy Ionescu: Bucureştiul este un oraş deficitar la capitolul "pet friendly"

Tudor-Tim Ionescu (ALDE), ales viceprimar în şedinţa de joi a CGMB, a declarat că Bucureştiul este un oraş deficitar la capitolul "pet friendly" şi a menţionat că nu va oferi informaţii despre viaţa personală, subliniind că nu este o "persoană care vine din zona mondenă".

"Suntem deficitari în ce priveşte conceptul acesta al oraşului "pet friendly". Este ceva ce îmi doresc să dezvolt împreună cu colegii mei. Câinii comunitari reprezintă o problemă - nu aş spune acum, neapărat, din perspectiva numărului - dar a modului în care sunt trataţi", a spus el, menţionând că are un boxer, cu care a participat la concursuri.

Tudor-Tim Ionescu a subliniat că a absolvit cursurile a trei facultăţi (comerţ internaţional şi ştiinţe politice) şi a două masterate la Bruxelles (politică comparată şi studii europene), fiind preocupat mai ales de relaţiile internaţionale şi Uniunea Europeană.

"Nu trebuie să vă spun că UE trece printr-un moment foarte dificil, un mare semn de întrebare fiind legat de motivul existenţei sale, după referendumul din Marea Britanie. Eu şi colegii mei ne vom dedica eforturile pentru a clădi nu numai Capitala, dar şi pentru a clădi Uniunea Europeană un pic şi în Bucureşti", a precizat el.

Pe de altă parte, întrebat fiind dacă imaginea îi va fi afectată de faptul că "vine din zona mondenă", Tudor-Tim Ionescu a răspuns: "Munca mea este cea pe care o vedeţi aici".

"Nu vin deloc din zona mondenă, îmi pare rău să vă dezamăgesc aici. Nu am discutat niciodată - poate o să lămurim şi acest aspect - la mine lucrurile au fost simple de la început. Viaţa mea personală nu o discut şi aici se închide orice", a mai precizat el.

A menţionat că activitatea de antreprenor i-a permis să vorbească cu mulţi oameni, din diverse categorii, despre problemele care îi afectează.

"De cinci ani de zile, aproximativ, sunt antreprenor, în zona vinurilor. (...) Acest lucru mi-a permis să iau legătura cu foarte multe persoane, unul din punctele de vânzare fiind în inima municipiului Bucureşti, în Piaţa Obor: 40.000 de oameni care circulă pe acolo zilnic şi cu care am putut să discut şi să interacţionez de-a lungul a cinci ani", a spus el.

Tot în şedinţa de joi a CGMB a fost ales ca viceprimar şi Aurelian Bădulescu (PSD+UNPR), care a precizat că primarul general va repartiza în următoarele zile atribuţiile fiecărui viceprimar.

"Până la acest moment nu au fost discutate, urmând ca în zilele care vin să se stabilească atribuţiile şi domeniile pe care le vom avea. (...) Cred că mă pot ocupa de tot ceea ce e nevoie în Bucureşti, de toate problemele oamenilor, în măsura în care putem să aducem un plus în rezolvarea problemelor cetăţenilor şi îmbunătăţirea calităţii vieţii", a declarat el.

Întrebat dacă "apropierea de Gigi Becali" i-ar putea afecta imaginea, a replicat: "Eu, înainte de a fi ales de către bucureşteni, am fost avocat şi ştiţi destul de bine - poate şi dvs aţi avut probleme acasă - un avocat, un preot şi un doctor vin acolo unde sunt chemaţi".

De asemenea, întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că celălalt viceprimar a apărut în presa mondenă, Aurelian Bădulescu a precizat că acesta a fost ales de bucureşteni.

"Dumnealui a fost ales de bucureşteni. Poate de dvs, de familiile dvs. Eu nu pot decât să îl privesc ca pe un coleg în această echipă", a menţionat el. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tudy ionescu tudor-tim ionescu