x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Prahova și-a înjunghiat fosta soție și apoi s-a spânzurat

Un bărbat din Prahova și-a înjunghiat fosta soție și apoi s-a spânzurat

25 Sep 2019   •   11:36
Un bărbat din Prahova și-a înjunghiat fosta soție și apoi s-a spânzurat

Un bărbat de 39 de ani şi-a înjunghiat soţia pe stradă, femeia ajungând la spital cu mai multe leziuni, iar apoi s-a spânzurat, informează, miercuri, IPJ Prahova.

"În seara zilei de 24 septembrie 2019, în jurul orelor de 22,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Comarnic au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că o femeie a fost înjunghiată pe strada Secăriei din oraşul Comarnic. În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a găsit o femeie în vârstă de 31 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti", precizează IPJ Prahova.

S-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînţelegeri conjugale între aceasta şi soţul ei, care au degenerat.

"În urma verificărilor de căutare efectuate, bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost găsit, în dimineaţa zilei de 25 septembrie, pe raza localităţii Secăria, spânzurat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ucidere din culpă", mai anunţă IPJ Prahova.

AGERPRES

×