x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat și-a încătușat bunicul și l-a forțat se se urce în portbagajul mașinii

Un bărbat și-a încătușat bunicul și l-a forțat se se urce în portbagajul mașinii

09 Feb 2018   •   21:10
Un bărbat și-a încătușat bunicul și l-a forțat se se urce în portbagajul mașinii

Un tânăr de 28 de ani din Constanţa a fost identificat şi reţinut de poliţiştii din comuna Crucea, vineri, fiind reclamat la numărul de urgenţă 112 că şi-ar fi agresat şi încătuşat bunicul, pe care ulterior l-a transportat, împotriva voinţei acestuia, în portbagajul autoturismului personal, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ). 

Conform IPJ Constanţa, poliţiştii Secţiei 7 Rurală Crucea au identificat vineri un tânăr, în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism pe DN2 A, între localităţile Crucea şi Stupina, din judeţul Constanţa. Acesta fusese dat în urmărire după ce o rudă a reclamat, prin sistemul de urgenţă 112, că ar fi săvârşit infracţiunile de ameninţare, lovire şi alte violenţe şi lipsire de libertate asupra bunicului său, la locuinţa acestuia din satul Stupina. 

"Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că tânărul în cauză şi-ar fi încătuşat bunicul, de 71 de ani şi l-ar fi transportat în portbagajul autoturismului. Suspectul a fost dus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în această cauză fiind întocmit dosar penal", se arată în comunicatul IPJ. 

Potrivit unor surse, tânărul agresor este încadrat ca gardian la Penitenciarul Poarta Albă, el urmând a fi transferat la Constanţa, vineri seară, la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, urmând ca sâmbătă să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de arest preventiv. AGERPRES 

×