x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat pe un câmp, în Tulcea. Autorităţile au activat planul roşu

Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat pe un câmp, în Tulcea. Autorităţile au activat planul roşu

08 Aug 2019   •   14:50
Un microbuz plin cu călători s-a răsturnat pe un câmp, în Tulcea. Autorităţile au activat planul roşu

UPDATE: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea a activat Planul Roşu de Intervenţie în cazul unui microbuz cu persoane care s-a răsturnat, joi după-amiază, în afara părţii carosabile la Ostrov-Dăeni, pe DJ 222F, accidentul fiind semnalat în urma unui apel la 112, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Cinci din cele 14 persoane aflate în autobuzul răsturnat pe drumul judeţean dintre satele Ostrov şi Dăeni necesită îngrijiri medicale, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Florentin Daciu.

"În vehicul, au fost 14 persoane, din care patru adulţi şi un copil de 17 ani necesită îngrijiri medicale. Toţi sunt conştienţi şi stabili", a menţionat Florentin Daciu..

ISU Delta a fost solicitat în jurul orei 14,00 să intervină la accidentul rutier produs pe drumul judeţean, între localităţile Ostrov şi Dăeni.

La locul producerii accidentului s-au deplasat patru ambulanţe, dintre care două ambulanţe SMURD, o autospecială de descarcerare cu punct medical avansat, o autospecială de descarcerare grea, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi a fost solicitat şi sprijinul elicopterului SMURD, a mai precizat sursa citată. AGERPRES

Alertă în Tulcea. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe câmp între localităţile Ostrov şi Dăeni. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Având în vederea posibilitatea unui număr mare de victime, ISU Tulcea a activat planul roşu de intervenţie de la primirea apelului la 112.

Momentan nu se cunoaşte numărul victimelor sau starea acestora.

La locul accidentului au fost trimise echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD, două ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD.

Observator

×