x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Accident GRAV în Alba. Un ATV cu doi copii s-a răsturnat într-o râpă. Victimele au fost salvate

UPDATE Accident GRAV în Alba. Un ATV cu doi copii s-a răsturnat într-o râpă. Victimele au fost salvate

01 Mai 2022   •   17:04
UPDATE Accident GRAV în Alba. Un ATV cu doi copii s-a răsturnat într-o râpă. Victimele au fost salvate
Sursa foto: ISU Alba

Un ATV, în care se aflau doi copii, s-a răsturnat într-o râpă din județul Alba. Pentru a-i evacua pe răniți, intervin alpiniștii de la Salvamont și un echipaj medical cu elicopterul SMURD.

A fost extrasă și cea de a doua victimă.

Este vorba despre un băiat de 14 ani și o fetiță de 12 ani. În urma evaluării de către medicii prezenți la locul evenimentului, aceștia prezintă multiple traumatisme.

UPDATE1 A fost extrasă prima victimă. Se lucrează la extragerea celei de a doua. La locul intervenției se deplasează și o ambulanță TIM, cu medic.

ȘTIRE INIȚIALĂ Accidentul s-a produs în orașul Sebeș, în zona Râpa Roșie. ATV-ul s-a răsturnat într-un loc greu accesibil.

Pompierii salvatori intervin pentru recuperarea persoanelor aflate într-un ATV care s-a răsturnat într-o râpă cu adâncimea de aproximativ 50 de metri.

Din primele informații, ar fi vorba despre două persoane, iar la misiunea de cautare/salvare se intervine cu o mașină de stingere, o ambulanță SMURD, un echipaj de alpiniști ai ISU Alba și un echipaj salvamont.

La locul intervenției se află și un elicopter SMURD.

Misiunea este extrem de dificilă din cauza zonei greu accesibile, singura posibilitate de acces fiind cu troliul.

La acest moment, s-a reușit stabilirea contactului vizual cu ambele victime. Acestea sunt conștiente, cu politraumatisme. 

Acțiunea de salvare este în desfășurare.

×
Subiecte în articol: atv alba