x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Incendiul puternic din Balotești nu a fost STINS nici după 12 ore. Opt autospeciale acționează

UPDATE Incendiul puternic din Balotești nu a fost STINS nici după 12 ore. Opt autospeciale acționează

27 Iun 2017   •   19:43
UPDATE Incendiul puternic din Balotești nu a fost STINS nici după 12 ore. Opt autospeciale acționează

UPDATE La incendiul din Baloteşti s-a acţionat pe parcursul nopţii atât de la înălţime, cu autoscara, cât şi cu linie de furtun, însă în mai multe zone ard în continuare stive cu diferite materiale, informează Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestuia, în unele locuri ard elementele prăbuşite care compuneau structura clădirii, ceea ce face ca apa să ajungă greu la partea inferioară. Alte posibilităţi de apropiere de aceste zone nu există, a precizat Daniel Vasile.

În prezent, pompierii intervin cu opt maşini de stingere.

Incendiul a izbucnit marţi seară şi a afectat un depozit de mobilă, apoi un altul cu materiale plastice, lemnoase şi recipienţi aflaţi sub presiune.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat pentru AGERPRES că nu sunt persoane decedate sau rănite în incendiu.

UPDATE 3: Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că nu sunt persoane decedate sau rănite în incendiul care a izbucnit marţi după-amiază la Baloteşti. 

''Nu sunt persoane rănite. (...) Oamenii care locuiesc în împrejurimi sunt sfătuiţi să rămână momentan în casă, să nu se panicheze, dacă sunt probleme îi informăm. La acest moment să rămână în casă, să închidă ferestrele, să stea acolo. Asta este informaţia pe care o avem şi de la colegii de la faţa locului", a spus Arafat. 

El a afirmat că intervenţia pentru lichidarea incendiului este de durată. 

Un incendiu puternic a izbucnit marţi la Baloteşti şi a cuprins două depozite în care se află materiale plastice, lemnoase şi recipienţi aflaţi sub presiune. AGERPRES

UPDATE 2: Incendiul s-a extins pe o suprafață de 3.000 metri pătrați. Din depozite s-au auzit mai multe explozii, spun martorii.

UPDATE 1- Incendiul s-a extins la un depozit de mase plastice.

Fumul care provine de la incendiu este înecăcios iar în funcție de direcția vântului acesta ar putea ajunge și în București, distanța fiind de numai 17 km.

Totodată fumul dens ar putea afecta și traficul aerian de pe Aeroportul Internațional Otopeni.

ȘTIREA INIȚIALĂ - Un puternic incendiu are loc la un depozit de mobilă din Balotești. Opt autospeciale ale pompierilor au fost trimise la locul sinistrului. Din primele informații se pare că în depozit nu se află nicio persoană.

Incendiul este vizibil de pe DN 1.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, suprafaţa afectată de flăcări este estimată la circa o mie de metri pătraţi. Există posibilităţi de propagare la alte spaţii de depozitare. 

 

Știre în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: incendiu balotesti