x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "100 de minute" cu Alessandra Stoicescu

"100 de minute" cu Alessandra Stoicescu

04 Oct 2010   •   00:00
"100 de minute" cu Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu revine în grila de toamnă a Antenei 3 începând de astăzi, cu emisiunea "100 de minute", care va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17:00.



"Pentru mine acum este clar: fără Observator şi News Magazine n-ar fi existat «100 de minute». A trebuit să adun toată experienţa mea de jurnalist, dar şi de realizator de televiziune. Staţi liniştiţi, nu fac bungee-jumping! «100 de minute» este o emisiune care îmbină rigoarea jurnalelor de ştiri cu disciplina dialogului şi a interviului pe care o deprinzi doar în talk-show-uri, dar are şi ceva în plus pe care o să-l descoperiţi începând de luni, de la 5 după-amiaza. Nu o să luăm ceaiul împreună, însă într-o 100 de minute oamenii vor vedea şi vor înţelege temele mari ale zilei, dar - şi cred că asta este foarte important - vor descoperi teme noi, lăsate deoparte, pentru că sunt prea delicate ori prea grele. Nu-mi plac vorbele mari, însă acum, după probe şi emisiuni-pilot, sunt convinsă că «100 de minute» este esenţială pentru cei care nu vor să fie luaţi prin surprindere de vremurile pe care le trăim", a declarat Alessandra Stoicescu.

Elementul inedit al emisiunii este rubrica "Citizen Badea". Alessandra Stoicescu va intra zilnic în legătură directă cu Mircea Badea, care realizează în acelaşi interval orar o emisiune la Radio ZU, pentru a discuta într-o manieră dezinvoltă una dintre temele principale ale zilei. De asemenea, subiectele interesante sau dezvăluirile importante prezentate de blogurile din România vor fi discutate de realizatoare şi invitaţii săi. Telespectatorii sunt invitaţi să îşi expună punctul de vedere şi să adreseze întrebări referitoare la evenimentele zilei accesând blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/100minute/.

×
Subiecte în articol: mass-media