x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 3 din pacienţii internaţi la Spitalul Sfântul Pantelimon, ÎN STARE CRITICĂ

3 din pacienţii internaţi la Spitalul Sfântul Pantelimon, ÎN STARE CRITICĂ

02 Noi 2015   •   10:59
3 din pacienţii internaţi la Spitalul Sfântul Pantelimon, ÎN STARE CRITICĂ
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Trei dintre cei cinci pacienţi internaţi la Spitalul Sfântul Pantelimon în urma incendiului de la clubul Colectiv sunt în stare critică, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul instituţiei Gheorghe Popescu.

"Cinci pacienţi sunt internaţi. Trei la ATI, doi în chirurgie. Unul dintre pacienţii din ATI un bărbat de 33 de ani, două fete de 28 şi 29 de ani. Bărbatul prezintă arsuri pe 35-40% din suprafaţa corpului, una din fete 50%, cealaltă 80%. În chirurgie o fată de 29 de ani şi un bărbat de 32 de ani care prezintă stare bună, sunt operaţi, nu au nicio problemă. Suntem siguri că în câteva zile vor fi externaţi. Trei pacienţi sunt în stare critică, dar stabili hemodinamic, sunt sedaţi din cauza durerilor. Pacientul cu arsuri de 35-40% a inhalat foarte mult fum", a afirmat managerul.

El a precizat că unitatea dispune de toate stocurile necesare pentru tratarea pacienţilor aflaţi în îngrijire. "Controlăm situaţia, nu avem nevoie de nimic, avem de toate. Sper ca lucrurile să evolueze bine", a spus Popescu.

×