x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 60 PLUS – prima revista dedicata varstei a treia

60 PLUS – prima revista dedicata varstei a treia

27 Sep 2010   •   00:00

Lansata sub sloganul "Adauga valoare varstei”, revista 60 PLUS este prima publicatie din peisajul media autohton creata special pentru generatia ajunsa la varsta a treia. Prin continutul sau dedicat, aceasta ii ajuta sa-si descopere preocupari placute, sa afle informatii de interes pentru preocuparile specifce varstei lor si sa treaca mai usor peste dificultatile intampinate in aceasta etapa a vietii.

"Am ales cu grijă conținutul pozitiv, motivant și relevant pentru ei : sănătate, alimentație, exerciții fizice și de memorie, timp liber, hobbyuri, nepoți etc. Am ales un format ușor de transportat, care sa încapa în posetă, si un scris mare si lizibil, folosind un font special construit pentru persoane cu probleme de vedere", a declarat Corina Nagacevschi, initiatoarea acestui proiect media.

Revista a fost conceputa ca un cadou din partea copiilor pentru parintii lor, abonarea facandu-se numai online, pe site-ul www.60plus.ro. Distributia se face numai pe baza de abonament, revista trimitandu-se acasa, prin posta. Fiind un cadou, un gest de mulțumire, va purta și o dedicație personalizata pentru fiecare dintre cei care o vor primi.

Revista 60 PLUS este un proiect media independent, initiat de sotii Corina si Valentin Nagacevschi. Ideea lansarii unei astfel de produs media a aparut in urma cu cca 2 ani, timp in care cei doi au conceput, gandit si au reusit sa aduca sub lumina tiparului primul numar al revistei. Revista va avea 6 aparitii anual, primul numar fiind gratuit. Pretul unui abonament este de 149 de lei cu toate taxele incluse (si cele pentru livrare).

Pentru detalii suplimentare: www.60plus.ro

×
Subiecte în articol: mass-media