x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A prezis Baba Vanga ascensiunea grupării ISIS? Profețiile sale arată că în 2016 va debuta „un mare război musulman”

A prezis Baba Vanga ascensiunea grupării ISIS? Profețiile sale arată că în 2016 va debuta „un mare război musulman”

12 Dec 2015   •   11:47
A prezis Baba Vanga ascensiunea grupării ISIS? Profețiile sale arată că în 2016 va debuta „un mare război musulman”

Profețiile Babei Vanga atrag atenția presei internaționale. Tabloidul britanic Daily Mail o consideră pe clarvăzătoarea din Bulgaria versiunea balcanică a celebrului Nostradamus.

Menționând previziunile pe care bătrâna le-a făcut și s-au împlinit, jurnaliștii atrag atenția asupra faptului că europenii sunt vulnerabili în fața ascensiunii grupării teroriste ISIS.

Baba Vanga a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani și după câte se pare, mai mult de 85% din profeții s-au materializat, cele mai celebre exemple fiind atentatele teroriste de la 11 septembrie și tsunami-ul din 2004.

După câte se pare, bătrâna ar fi prezis că extremiștii islamiști vor invada Europa și totul va culmina cu un „mare război musulman”, care va avea loc în Siria și se va încheia în 2043. În urma acestor confruntări, se vor pune bazele unui „califat” cu capitala la Roma.

Vanga ar fi afirmat că Europa „va înceta să existe” până la sfârșitul anului următor, devenind un teritoriu „pustiu”, „lipsit de orice formă de viață”. Profeția alimentează teoriile conspiraționiștilor, care atrag atenția asupra activităților membrilor ISIS din Libia. 

×
Subiecte în articol: baba vanga predictii baba vanga profetii