x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A rămas dator 340.000 de euro după un accident, iar apoi a fost surprins de gestul unor oameni

A rămas dator 340.000 de euro după un accident, iar apoi a fost surprins de gestul unor oameni

19 Dec 2018   •   22:08
A rămas dator 340.000 de euro după un accident, iar apoi a fost surprins de gestul unor oameni

Un tânăr din Taiwan care a ațipit la volan și a intrat în 3 mașini Ferrari a primit șocul vieții când a văzut cât are de plătit. Conform BBC, factura a fost de 340.000 de euro.

Însă ajutorul oamenilor care s-au mobilizat pentru a dona suma de necrezut l-au lăsat fără cuvinte pe tânărul de 20 de ani.

Situația lui Lin Chin-hsiang a stârnit discuții în Taiwan, iar răspunsul publicului reflectă nemulțumirea la adresa diferențelor de clasă. Aceste probleme au lăsat familiile sărace să se chinuie cu banii, precum familia tânărului.

Băiatul care a fost crescut doar de un părinte a renunțat la facultate anul acesta pentru a-și ajuta mama cu magazinul. Tatăl său a murit de boală acum câțiva ani.

El face ture de noapte la un restaurant și, după ce a terminat la 3 dimineața, s-a întors acasă la mama sa care nu se simțea bine.

La 5:40, extenuat de muncă, a adormit și a intrat în bolidurile italiene.

„Am zis << Aoleu, am dat de o mare belea >> . Am fost foarte speriat că aduc necaz mamei mele și că trebuie să plătesc atâția bani. Am vrut să o ajut, dar am făcut mai rău” a spus Lin.

Poliția a spus că el nu a consumat alcool și că avea un cazier curat.

După ce au fost puși în fața datoriei, familia lui Lin a fost surprinsă. Zeci de persoane au sunat la secția de poliție din zonă pentru a dona pentru reparații și amendă.

×
Subiecte în articol: ferrari datorie taiwan gest umanitar