x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT GRAV pe DN 22B: un MORT, 8 RĂNIȚI, 3 mașini DISTRUSE

ACCIDENT GRAV pe DN 22B: un MORT, 8 RĂNIȚI, 3 mașini DISTRUSE

23 Mai 2015   •   13:43
ACCIDENT GRAV pe DN 22B: un MORT, 8 RĂNIȚI, 3 mașini DISTRUSE

O persoană a decedat şi alte opt, între care un copil de patru ani şi jumătate, au fost rănite, iar trei maşini distruse, într-un accident de circulaţie produs, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe digul care leagă Brăila de Galaţi, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Şogor.

"Un şofer de 20 de ani din Galaţi, care conducea autoturismul BMW pe DN 22B, către Brăila, la 4 km distanţă de Galaţi, nu respectă indicatorul depăşire interzisă, intră pe contrasens şi acroşează un autoturism Volkswagen, condus tot de un gălăţean, de 43 de ani, care părăseşte digul, iese în decor, ia foc, iar şoferul decedează pe loc. Tot BMW-ul intrat pe contrasens tamponează un alt BMW, înmatriculat în Brăila, condus de un alt gălăţean de 27 de ani. Se pare că şoferul care se face vinovat de accident, cel de 20 de ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat Jenel Şogor.

În urma accidentului, a rezultat decesul şoferului Volkswagen, care se afla singur în maşină, vătămarea corporală gravă a şoferului vinovat de accident şi a cinci pasageri din autoturismul condus de el, patru tineri cu vârste între 16 şi 22 de ani şi un minor de patru ani şi jumătate, şi rănirea uşoară a şoferului din celălalt BMW şi a unui pasager.

Minorul de patru ani şi jumătate a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila şi, ulterior, la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

×