x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe DN 2: Doi morţi, 15 răniţi

Accident pe DN 2: Doi morţi, 15 răniţi

18 Aug 2010   •   00:00

Două persoane au murit şi alte 15, printre care şi un copil, au fost rănite în urma unui accident petrecut pe DN 2, în localitatatea buzoiană Oreavu, după ce şoferul unei autoutilitare a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un microbuz.

Din primele informaţii rezultă că accidentul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din judeţul Neamţ, care se afla la volanul UNEI autoutilitaree ce transporta grâu şi care circula dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat.
În localitatea buzoiană Oreavu şoferul utilitarei a fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, care efectua curse regulate de persoane şi care se îndrepta spre Bucureşti.

În urma impactului dintre cele două maşini au decedat şoferul autoutilitarei şi o femeie din microbuzul de transport persoane.

Potrivit comisarului Florina Crucianu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, aciidentul a produs rănirea altor 15 persoane aflate în autovehiculele implicate în accident. Ea a precizat că răniţii au suferit mai multe leziuni, starea unora dintre ei fiind gravă.

Răniţii au fost transportaţi la spitale din Buzău şi Râmnicu Sărat, unde medicii le acordă îngrijirimedicale.

Traficul pe DN 2 (E 85), în localitatea Oreavu a fost blocat aproximativ o oră după producerea accidentului. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zona producerii accidentului se desfăşoară normal.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator