x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident rutier la Arad - Fost senator, decedat

Accident rutier la Arad - Fost senator, decedat

04 Mar 2005   •   00:00

Nistor Badiceanu (77 de ani), fost senator de Bihor in perioada 1992-2000, si sotia sa, Sarlota (55 de ani), si-au pierdut viata intr-un accident de circulatie care a avut loc ieri dupa-amiaza pe soseaua ce leaga Aradul de Bihor.

Badiceanu, aflat la volanul unei Dacia Nova, conducea spre Bihor. El a intrat in depasirea unui TIR fara sa se asigure, tamponand frontal o Skoda care venea regulamentar din sens opus, potrivit politistilor. Sotii Badiceanu au murit pe loc in urma impactului, iar un pasager aflat in autoturismul Skoda, un tanar de 23 de ani, a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean Arad.

PRECEDENTE. Fostul senator avea la activ o serie de accidente de circulatie. In februarie 1999, in Oradea, senatorul PNTCD, aflat la volanul Daciei de serviciu, a tamponat din spate un autobuz. Anchetatorii spun ca parlamentarul se facea vinovat de nepastrarea distantei regulamentare fata de vehiculul din fata sa. In iunie 1999, pe Bulevardul Magheru din Bucuresti, Dacia senatoriala a nimerit sub rotile unui tramvai. Badiceanu se afla in autoturism cu fiul sau si se grabeau la o petrecere la Baile Felix.

Pe 13 decembrie 2000, senatorul a reusit sa aiba doua accidente in aceeasi zi. Grabindu-se sa-si duca nepoatele la scoala, el a lovit un Mercedes, care astepta regulamentar culoarea semaforului, si a parasit locul accidentului. Peste cateva minute, din cauza vitezei excesive, el a acrosat o eleva, care a fost aruncata pe capota Daciei senatoriale si a cazut pe sosea. (E.P.)

×
Subiecte în articol: observator