x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident rutier, produs pe şoseaua dintre Piteşti şi Roşiorii de Vede, soldat cu 5 răniți

Accident rutier, produs pe şoseaua dintre Piteşti şi Roşiorii de Vede, soldat cu 5 răniți

03 Feb 2017   •   23:14
Accident rutier, produs pe şoseaua dintre Piteşti şi Roşiorii de Vede, soldat cu 5 răniți

Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite în urma unui accident produs vineri seară pe DN 65 A, în zona localităţii argeşene Vulpeşti, circulaţia între Piteşti şi Roşiorii de Vede fiind blocată.

În accident au fost implicate două autoturisme, şoferul unuia dintre ele neacordând prioritate la ieşirea dintr-o benzinărie, potrivit primelor concluzii ale anchetei efectuate de poliţişti.

"Şoferul unuia dintre autoturismele implicate, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a vrut să iasă dintr-o benzinărie, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, agentul principal Andreea Însurăţelu.

În urma accidentului au fost rănite cinci persoane, cei doi şoferi, precum şi două femei şi un copil care se aflau într-unul dintre autoturisme. Toţi răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia pe DN 65 A Piteşti - Roşiorii de Vede a fost oprită pe ambele sensuri în zona producerii accidentului.

Sursa - AGERPRES

×