x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident teribil în Satu Mare. Maşină strivită de un gard, cadavrele împrăştiate pe şosea

Accident teribil în Satu Mare. Maşină strivită de un gard, cadavrele împrăştiate pe şosea

16 Aug 2015   •   11:44
Accident teribil în Satu Mare. Maşină strivită de un gard, cadavrele împrăştiate pe şosea
Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Accident teribil în oraşul Ardud, judeţul Satu Mare, soldat cu şase morţi. Tragedia s-a petrecut duminică dumineaţă în jurul orei 9,00, accidentul şocând un oraş întreg.

Imaginile de la locul accidentului sunt greu de descris, cadavrele celor şase victime fiind împrăştiate pe şosea şi în curtea familiei de gardul căruia s-a lovit, potrivit Vocea Transilvaniei.

Şoferul unui autoturism VW Golf, în care se mai erau înghesuiţi cinci pasageri, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de gardul unei case. Impactul a fost atât de violent, toate cele şase persoane din autoturism murind pe loc.

Potrivit primelor informaţii, se pare că din cauza vitezei excesive, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat în gard. Șoferul autoturismului era băut şi avea şi permisul suspendat. Toate cele şase victime sunt din satul Răteşti.

”În data de 16.08.2015 în jurul orei ora 08.40, pe DN 19A, în localitatea Ardud, județul Satu Mare, D. Ioan de 26 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, pe fondul vitezei excesive, la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un cap de pod aflat pe partea dreapta a direcției de mers, de unde a ricoșat în gardul unui imobil de pe raza localității. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto precum și a altor cinci persoane, pasageri în autoturism. Din verificările întreprinse s-a constatat că autoturismul avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare provizorii, expirate de la data de 28.07.2015. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare. 


×
Subiecte în articol: accident