x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adolescentul român de 14 ani împușcat la Roma. A fost reținut al doilea suspect

Adolescentul român de 14 ani împușcat la Roma. A fost reținut al doilea suspect

de Redacția Jurnalul    |    17 Ian 2024   •   11:38
Adolescentul român de 14 ani împușcat la Roma. A fost reținut al doilea suspect
Sursa foto: Hepta

Al doilea suspect în cazul uciderii adolescentului român de 14 ani, Alexandru Ivan, a fost reținut. Poliția a ajuns la el după o lungă anchetă.

Este vorba de Dino Petrow, vărul lui Corum Petrow, care fusese deja arestat sub acuzația de complicitate la crimă și de organizarea unei întâlniri clarificatoare cu tatăl vitreg al victimei.

Poliția a ajuns la el după o lungă anchetă.

Dino Petrow, în vârstă de 33 de ani, fugise la Treviso și se refugiase la o mătușă. Nu e clar dacă a vrut să fugă în străinătate. Potrivit investigațiilor, el ar fi participat personal la bătaia în localul unde a izbucnit încăierarea cu tatăl vitreg al adolescentului de origine română.

Potrivit reconstituirii, Dino Petrow l-ar fi lovit pe tatăl vitreg al lui Alexandru, în bar. Câteva ore mai târziu, tatăl vitreg și Corum Petrow au stabilit „o întâlnire lămuritoare” care s-a dovedit a fi însă o capcană.

Corum, Dino Petrow și alți doi bărbați erau într-o mașină din care s-au tras focuri de armă. Băiatul s-a nimerit în zonă și a murit, chiar dacă ținta reală era tatăl său vitreg.

Conform versiunii lui Corum Petrow, dată în fața judecătorului, în zonă erau mai multe mașini și focurile de armă au fost trase dintr-o altă mașină, relatează Roma Today.

"A fost împușcat direct în inimă, am murit alături de el”, a declarat mama lui Alexandru Ivan, pentru Rai1. Femeia a spus că băiatul s-a nimerit din greșeală în zona în care s-a tras, el mergând la un unchi care își sărbătorea ziua de naștere.

Potrivit tg24.sky, tânărul de origine română era elev la Institutul "Domenico Savio" și era pasionat de istorie și de fotbal, sport pe care îl practica împreună cu prietenii săi. Locuia împreună cu mama sa, tatăl vitreg, cei doi frați mai mici și cățelușa Kendra. Vecinii au menționat trecutul tatălui vitreg al lui Alexandru, în care a avut de-a face cu forțele de ordine, se pare în situații de trafic de droguri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: adolescent român impuscat