x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Agenții BGS care au atacat o familie din sectorul 3 cu pistoale și arme albe, rănind trei persoane - cercetați în stare de libertate

Agenții BGS care au atacat o familie din sectorul 3 cu pistoale și arme albe, rănind trei persoane - cercetați în stare de libertate

31 Dec 2012   •   09:45
Agenții BGS care au atacat o familie din sectorul 3 cu pistoale și arme albe, rănind trei persoane - cercetați în stare de libertate

Cei cinci bărbaţi reţinuţi după conflictul de sâmbătă seară din sectorul 3, în urma căruia patru persoane au fost rănite, vor fi cercetaţi în libertate, a decis, duminică, Judecătoria Sectorului 3, care a respins propunerea de arestare preventivă a lor, informează Mediafax.

Patru dintre aceştia au fost identificaţi şi reţinuţi sâmbătă seară, la mai puţin de două ore de la incidente, iar al cincilea a fost prins duminică.
Cei cinci sunt cercetaţi pentru violare de domiciliu, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice
Şefului Secţiei 23 de Poliţie, Adrian Angheluş, a precizat, duminică dimineaţă, că agresorii, care au vârste între 23 şi 32 de ani, sunt angajaţi ai unei firme private de pază şi protecţie (BGS - n.r.) şi au folosit un pistol cu bile deţinut legal.
Conflictul de sâmbătă seară a izbucnit în curtea unei familii care locuieşte pe strada Zarzărilor din sectorul 3, unde agresorii s-au dus pentru a discuta cu o femeie care depusese la Poliţie, în urmă cu două săptămâni, o plângere împotriva mamei unuia dintre ei. Plângerea a fost depusă în urma unei altercaţii în stradă în care reclamanta ar fi fost agresată.
Cei cinci au intrat în curtea familiei, unde, în urma neînţelegerilor cu membrii acesteia, unul dintre ei ar fi pulverizat un spray lacrimogen.
Familia reclamantei ar fi ripostat, după care un alt agresor a scos un pistol cu bile şi a tras, rănind patru persoane din celalaltă tabără. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Pantelimon.
"Din verificările întreprinse a reieşit faptul că cei implicaţi în altercaţie ar fi folosit spray-uri lacrimogene, arme albe (baston telescopic), precum şi o armă de foc neletală", s-a precizat, duminică, într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.
Duminică, reprezentanţii spitalului au declarat că două dintre persoanele rănite au fost externate, iar cea de-a treia, a cărei stare este stabilă, fără probleme majore, va mai rămâne în spital, pentru supraveghere, la secţia de neurochirurgie.
 
 

×